Post by tulidecuwoo on Feb 12, 2022 3:52:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код бесконачне тачке ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Игра је ок. Нивои су прилично тешки. Успут... превише реклама
Па то је цроцхр али ја ово је проблем то је одмор Холанђанин Играј игру коју би било лагано покушати да га убијеш од свега
Невероватна игра, звучни записи и графика. Љубав. тхе. боје!
Много нервози и контроле багују
Волим ову игру, тако је забавна и лечи досаду. Требало би да га преузмете и испробате сами.
прилично добро по мом мишљењу и мислим да је стварно супер како можете играти неке од плаћених нивоа геометрије и ствари
Кунем се да је ова игра измишљена да би људи разбили своје екране. Осим тога фантастично 😒
Велики груди не раде. Свакодневно добијам исту ствар
Требало би да направите много више ажурирања за геометри дасх ворлд, мелтдовн, субзеро, лите и пуну верзију (субзеро би требало да буде/требало је да буде ажурирање за мелтдовн) Заиста волим игре геометри дасх, али ажурирања и отпремања на вашем ИоуТубе каналу захтевају заиста много времена и волео бих да то поправите (навео сам неке грешке на геометријској цртици за све верзије, али то је у мојој рецензији топљења, погледајте)
Geometry Dash World 街機 nksj
Заиста бих волео да могу да оценим ове 5 звездица јер ускоро долази више нивоа и имао сам ову игру отприлике годину дана и још увек нема нових нивоа, надам се да ме РопТоп заиста чује да је игра тако досадна јер су поставили више нивоа и стварно се надам да ће поставити више нивоа надам се
Geometry Dash World Arkade sdrz
Добро, али пошто сам платио целу игру, волео бих да се драгуљи барем пренесу
Ова игра је створена за играче, наравно да ће бити тешка за почетнике, ако откријете да је тешка, вежбајте је, или ако не можете, немојте. Не вређајте Робтопа, то није његова грешка. Најбоља игра за мене БТВ, 5 звездица (Вијетнамски: Гаме Наи ђоц Тхо рати цап ђо кхо цхо нгуои мги цхо, тхии кхо тхи луион ко ђц тхи тхион, ђонг цхуи нха лам игра, хо ко цо лаи. Играти се игри. Игру цхои, 5 сао)
Geometry Dash World Arkade sdrz
preuzmi Strip Roll apk najnoviju verziju Game od ...
Толико икона! Имам доста ових игара. молим те направи још!

СРАЊЕ НЕ СКИДАЈ ТЕ
Geometry dash World Official - GW. 643 свиђања. Geometry dash World's official Facebook page. Get latest news from GW! 지오메트리대쉬 월드의 공식 페이스북
превише реклама Хтео сам да завршим ниво фронта и појавио се оглас
Лоше је што се ствар не подиже када притиснем екран и квари, поправите ово.
Направио сам све до последњег нивоа док нисам то радио у РЕЖИМУ ВЕЖБЕ и када сам отишао до дела где се претвараш у цик-цак (што не знам како да радим) препао сам и замало се сломио мој телефон. Направио си нивое па си ти крив.
тако да сам на монстер данце офф ако дођем до монстер данце офф ја ћу откључати онлајн нивое ∏_∏ монстер данце офф је последња токсична фабрика Иеи сам изашао да откључам онлајн нивое. и може ли то додати потешкоће, јер не знам колико тешко чудовиште плешу. након неког времена сам фино завршио плес чудовишта тако много нивоа на истакнутим нивоима само на страници 15 нема нивоа и не могу чак ни да играм, па шта се десило😀 И имам шифре типа вал тајни изазов и седам и моћ мозга
Sviraj AMONGUS GEOMETRY JUMP · Online igra - free ...
Игра је луда
Geometry Dash World არკადული dehd
У тренуцима када сам скочио то се није регистровало, временом је постало досадно јер знам да мој екран ради сасвим добро, игра једноставно не ради.
Geometry Dash World Arkadspel twta
Најгора игра икада, изгубио сам све своје податке/изгубио сам дату И најгора игра је
Ви додајете. То је све што имам да кажем. Ваши додаци ме увек спречавају да играм, па чак и да пређем на следећи ниво. Морам да изађем и поново се придружим. Молим те престани са овим.
ова игра има муда да ме замоли да је оценим одмах након што добијем оглас за прескок за губитак нивоа. Такође у последње 2-3 године игра је имала 3. свет који ће ускоро бити означен. Никада није објављено
Ова игра је заиста забавна и уживам у чињеници да су сви нивои различити. Ништа се углавном не понавља и постепено постаје теже како напредујете. Супер је јер можете бесплатно да направите налог да бисте откључали више ствари, а ништа није нужно „потребно“ да бисте завршили игру – само стрпљење са нивоима. Можете да одговорите на загонетке да бисте отворили врата, али ако вас то не занима, још увек постоји ваш просечни ниво. Одлична игра! :Д
Angry Birds Friends Spillehall yzpi
Ова игра је смеће! Покушавам да скочим, али на крају умирем. Сваких 5 или 1 смрт(а) то је реклама. Цела игра је много боља али демо, ТРАСХ. Творац не мари за коментаре. Али сви се слажемо да постоји НАЧИН ДО МНОГО ОГЛАСА. И тако је тешко победити. Не губите време играјући ову игру момци. Његово смеће и не сме се правилно третирати.
4 звездице зато сто неце да ми скаце понекад
дала би им 5 звездица кад би ми дали да се логинује 😬
Ово је сјајна игра, стварно сам лош у томе, али је у реду ако желите да немате рекламе на Ви-Фи-ју, али не можете много да урадите, али сте ипак забавни!
Geometry Dash World 街機 nksj
Геометри Дасх је фантастична игра у којој додирнете да бисте избегли препреке док свира сјајна музика. То је моја омиљена игра икада. Добијање пуне верзије вам омогућава да приступите већем броју нивоа, па чак и да направите сопствени. Постоји толико невероватних нивоа које су направили корисници! Подразумевани нивои су ипак лоши.
ЈА САМ. НЕ. ХАППИ. Не могу да победим линије фронта и године и већ сам у покушају 107 јер када први пут идеш наопачке и назад нормално, портал је ван домашаја и увек умрем, молим те поправи и тај кофер са 5 звездица је твој.
Покушавао сам да урадим ниво један, и снимао сам екран, али нисам скакао! Али ова игра је и даље веома заразна.
Friv igrice za dvoje vatra i voda
Ова игра је заиста забавна и има много сјајних нивоа за довршетак, за мене је прилично интензивна игра, али волим је! Толико сам зависник од тога. Моје опште мишљење је да је ова игра једна од мојих омиљених игара!
Одлична игра за људе који немају пуну верзију геометри дасх-а.