Post by tulidecuwoo on Feb 12, 2022 4:16:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ още златен хак ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Гадна игра🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
За известно време е добре, но след това или се влошавам, или се сблъсквам с хора, които имат по-добри предимства. Просто става по-гадно да играеш, докато се опитваш да се движиш нагоре. Смилането за скъпоценни камъни в крайна сметка не ви носи нищо, освен ако не искате да платите. Едни и същи 4 нива през цялото време. Деинсталиране всяка минута сега.
Сега имам различно преживяване, отколкото когато го играх за първи път, просто изостава навсякъде и знам защо обичам играта, но е много бавна, честотата на кадрите просто не е много добра, може би само аз, но бих искал да мога да играя без имат тези проблеми
Stumble Guys: Multiplayer Royale Akció tzj
Ще му дам 3 звезди... Наслаждавам се на играта... Хубава е и всичко... Но оплакването е за рекламите... Даването на реклами е добре, но някои от тях показват явни и сексуални неща. Моля, прегледайте рекламите си. Много непълнолетни деца също го използват...
Невероятна игра, невероятна графика без много реклами и забавен геймплей. Голям избор от нива и забавни карти.
Тази игра е страхотна за мобилна игра, но имам добра wifi връзка и пингът все още е над 90 или 100. Освен това ме измъква от зоната, но като цяло, ако ги променят, може да е по-добра игра Също така, ако те бих могъл да променя гамата, бих искал нови и повече карти.
Единствената причина, поради която имам само 4 звезди, е, защото имам много проблеми, писна ми да падам през пода, след което топка за боулинг ме удря в главата или когато скоча на грешни "нормални" безопасни места, също попадам между шестоъгълниците Предложения: очевидно коригирайте грешките, добавете още един пропуск, ако искате, можете да оставите този, просто добавете още един с нови специални емоции като прегръдката и удара също и в стаите, би било хубаво да не можете да сменяте кожата, без да излизате стаята и хората я виждат
Парти режимът не работи, като цяло е добра игра, но бях разочарован, че не можах да я играя с моята приятелка, дава грешка на мен и моята приятелка всеки път, когато се опитаме да се присъединим към партито.
това е доста добро приложение. но причината, поради която трябваше да му дам 3 звезди, е, че отне толкова време за екрана за зареждане и трябва да го инсталирам отново.
Не се заплаща нито 1 звезда май тъпата игра Лаго на куче Неси я теглете изобщо нееее добре направена и Тея кадет са моите правила пожелавам ви да фалирате #)$+_--$+$+
Lily’s Garden Puzzle dxe
Въпреки че имаше добра физика, магазинът не продава половината от показаните неща (като емоции), а скъпоценните камъни отнемат много време, за да се блъскат. - След отговор - Добре, благодаря! Ще проверя играта след месец или по-малко!
Доста страхотна игра за всичко само: 1) Лобито е малко просто, може би включете някакъв вид тапет в паса за препъване 2) направете картата по-дълга за по-добра игра 3) има нужда от по-добра графика за всички 4) поставете няколко различни режима на игра 5) играта се нуждае от по-излъскано усещане, за да привлече повече играч. Харесва ми играта това са само някои предложения за подобряване на играта, всички написани от гледна точка на геймърите
Много хубава игра Харесва ми, получаваме диаманти безплатно. Получих препъване, като гледам реклами и получавам скъпоценни камъни. Искам да кажа, че моля, добавете няколко нови карти, за да можем всички да се насладим на играта ☺️☺️. Благодаря, че направихте играта
Обичам тази игра, но какво направи със superslide, напълно го мразя, ако разработчиците на тази игра гледат този коментар, моля, променете superslide и го направете като стария
Това е много забавна игра, особено когато играете с приятелите си. Причината да оценим това с 4 звезди е, че се повтаря с течение на времето поради липсата на много нива. Ако разработчиците добавят още карти и скинове, това е игра с 5 звезди, също се надявам, че разработчиците добавят функция, при която, когато сте на парти, не е нужно да правите още една след всяка игра или методът за заявка за приятелство ще работи добре също. Освен това това е много страхотна игра за игра.
Това е добра игра, но само пасът за препъване струваше 1200 скъпоценни камъни и от новата актуализация някои играчи бяха груби добре знам, че Kitka прави всичко възможно, но добавя някои добри неща.
Как да аи пусна рекламите, за да можете да вземете безплатните неща
Супер забавна игра играе постоянно със сина си благодаря ви!!!!
Това е невероятно 🤩... Никога не можете да спрете, ако започнете да играете, всичко е добре в тази игра, но списъкът с приятели, присъединяване към клана и коригиране на някои грешки и т.н. Трябва да дойде, за да направи това много по-добре и вълнуващо. всички останали нямам проблеми | Благодаря, че ми отговори

Харесвам тази игра, но причината да дам четири звезди, за да поправя рекламите. Има много реклами, така че отстранете този проблем
Наистина харесвам играта, но можете ли да направите нещо по въпроса. Също така има проблеми, моля, отстранете проблема
Можете в следващата актуализация...... Награда за препъване 500 скъпоценни камъни vip..... Нормален пропуск за препъване 10 скъпоценни камъни за кожа, емоция или анимация..... На ден 3 кожи 50 скъпоценни камъни 20 жетона ... ... 1 легендарен скин от 30 жетона.... Нова карта ...... Премахване на пингове..... Поправка на грешки...... Моля, реагирайте на това, моля
Не тази игра)

Най-добрата игра
Тази игра е толкова страхотна и това също се плаща за победа, защото емоция с удар, емоция с удар, емоция за сърце, но ако това е само така, това е добре👍😁😁😁 и мисля, че Humble Stumble е толкова по-трудно, че е по-трудно Чао🤟🤟🤟🤟 🤟🤟🤟
😤😤😤🤬👎👎🖕🖕
тази игра е забавна, но направете удара и прегърнете механик на играта (харесайте бутона, за да го използвате) причинява досадно, когато ме ударят с капка мед, но освен това тази игра е страхотна! Предложение за карта: Защитете президента, 2 отбора (докато играта стане по-голяма) всеки отбор има едно яйце, но един човек грабва яйцето. Много прилича на улавяне на знамето. Когато сте от другата страна и бъдете маркирани, изчакайте 10 секунди, за да се възродите. Когато вземете яйцето на своя страна, вие печелите!
Това е наистина забавна игра, но хората, които са и я играят, ме изхвърлят от картата, така че е доста добра игра и ако гледате 5 реклами, получавате безплатен скин и ако направите 5-те реклами, които ден след това на следващия ден ще има anther mystery skin, който можете да получите безплатно, ако гледате 5 реклами, така че това е добра игра
Kitka игри, ако слушате, моля, премахнете бариерата и добавете пръчките вместо това в супер слайд и не добавяйте препятствия в нахлуването на лава, изгубения храм, космическото състезание, в противен случай това е най-добрата игра за мен
Играта е добра, но има много реклами. Реклами реклами и реклами. Играта изостава много. Моля, премахнете рекламите.
Това е добра игра, ако я играете 4-5 пъти (по 1 рунд всеки), но когато е повече, тя грее толкова много, че понякога ви телепортира на друго място далеч зад мястото, където сте били първоначално. И понякога дори не можете да контролирате аватара си и той просто тръгва и се появява отново и си отива отново.
Несе чудите а никога не си инсталирайте тази шибана игра
Това е хубава игра за игра с приятели, но понякога изостава. Но това е най-добрата игра за приключение, тя има различни етапи за състезание. Понякога има проблеми, но ми харесва
Обичам тази игра! Той е мултиплейър и има наистина хубави различни игри. Но напоследък игрите изоставаха и пингът ми винаги е висок. И сякаш винаги се прекъсвам и никога не получавам звездите си!
Твърде трудно е да се играе, дори не мога да се движа и също така имам чувството, че винаги я избираш или твърде очевидно, прави всичко само по време на първия. Имам нос в този, който не може да направи
Има голям потенциал, все още се нуждае от работа... Непрецизните контроли и лошото изоставане допринасят за изключително разочароващо изживяване. Има много потенциал, изглежда, че същите 3 игри се появяват в различен ред. Много тромавите контроли са най-разочароващата част, заедно с изгледа, където трябва ръчно да се регулирате. Платено за премахване на реклами след всяко събитие. Надяваме се, че екипът на разработчиците постоянно пуска последователни актуализации през целия живот на този продукт. В противен случай е забавно измисляне на Fallguys...
Тази игра е страхотна и бих й дал 5 звезди, с изключение на играта stumble soccer. Тази игра е направена много зле и е почти невъзможно да се отбележи.
👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏿👍🏿👍💛💛💛
Когато гледах реклами за безплатните 8 скъпоценни камъни, които са в магазина, получих това нещо, което казваше „Видео е ограничено. Купете всеки пакет със скъпоценни камъни, за да премахнете рекламите“. Сега не мога да взема повече скъпоценни камъни. Казах на моя приятел, ако го получи и той каза не. И двамата стартирахме играта по едно и също време, така че не знам какъв е проблемът, но ако има, моля, поправете го. Случвало ли се е това на някой от вас, момчета?
Играта е забавна. Въпреки това се повтаря бързо. Изглежда, че продължава да хвърля хайвера си едни и същи 3-5 курса отново и отново за мен. Зареден с реклами, което е досадно. Можете да харчите пари, за да се отървете от тях, но аз не съм причинил, че не намерих някаква реална цел за напредък към друга, освен отключване на кожи. Просто се състезаваш с всички останали до края. Изплакнете и повторете
Харесвам тази игра! Това е страхотна мобилна версия на Fall Guys. Само 3 притеснения и предложения, свързани с картите. 1, времето, необходимо за чакане на картата да бъде избрана, е твърде дълго. 2, произволността на картите изглежда нарушена. Мога да кажа, че някои карти са избрани повече от други. И 3, за последния кръг, би било по-добре просто да използвате карти, които имат един човек, стоящ в края, като Bombardment and Honey Comb. Освен това, страхотна игра с голям потенциал.
Не съм играл всички карти, режими в тази игра Играх само 6 карти в тази игра, но има толкова много карти, защо да не получа другите карти
Готина игра
Определено е забавно с хора, които познавате, когато сте в дискорд разговор, но когато играете сами, играта става невероятно по-трудна и би било чудесно, ако имате система за класиране, която да ви съпоставя с хора със същия процент на загуба на печалба след това Бих оценил 5 звезди. Освен това играта върви гладко и всичко е забавно с правилните хора GG
Играта е наред. Избрах 2 звезди, защото , изоставането, сблъсък. Сблъсъкът не е толкова добра идея. Разбирам, че е за да стане по-трудно, но сблъсък + забавяне не е добре.